Fridykkerkurs for barn og unge

Kurset starter i klubbhuset til Røyken Sportsdykkere i Stabburet på Fagertun, Båtstø torsdag 11. mai kl. 17.30. Deretter er det teori og øvelser i Røykenbadet 5 etterfølgende tirsdager fra 17.30 til 19.00. Kurset avsluttes i Røykenbadet tirsdag 13. juni.
Kurset koster kr. 1 300 og inkluderer kursbok, sertifisering og medlemskap ut året i Røyken sportsdykkere.
Kurset er åpent for barn fra fylte 7 år og som er svømmedyktige (50 m).
Ved fridykking bruker man maske, snorkel og svømmeføtter (ABC-utstyr). Kurset gir innføring i riktig bruk av utstyr og teknikker for fridykking. Kursdeltakerne må holde eget ABC-utstyr, og det vil bli gitt veiledning til innkjøp av dette første kurskveld. Det fokuseres på sikkerhet. Etter kurset er det anledning til å bli med Røyken sportsdykkere på tur.

Både tilbakemelding og ping er stengt.

2 kommentarer til “Fridykkerkurs for barn og unge”

  1. Svein-Erik sier:

    Akkurat hva jeg trenger. 😀

  2. steinar Engebretsen sier:

    kjempe bra 🙂