Dykkelederkurs

Klubben ønsker å avholde et dykkelederkurs første halvdel av 2011 fordi vi trenger flere dykkeledere. Det blir en kveld med teori (uten eksamen), deretter to dager med dykking og praktiske øvelser. På et dykkelederkurs lærer man å planlegge og lede dykkeaktiviteter. Vi fører journaler, lærer å tegne og beskrive et dykkested, lærer førstehjelp og hvordan vi skal sette igang en redningsaksjon ved en eventuell hendelse.

Kravet til deltakelse er CMAS* eller Padi OWD, minimumsalder 18 år og minimum 20 dykk. Norges Dykkeforbund utstedet et sertifikat etter gjennomført kurs.

Vi ønsker allerede nå å lodde stemningen for et slikt kurs. Prisen på kurset blir så lavt som mulig, muligens kun kurshefte inkl sertifisering som pr høsten 2010 koster tilsammen kr 300. Det må tas noe forbehold om denne prisen.

Hilsen Laila

Både tilbakemelding og ping er stengt.

Kommentarer er stengt.