Juledykket 2005

Juledykket 2005 ble gjennomført med god deltakelse på tross av endel sykdomsforfall. Været var glimrende så alle forutsetninger var til stede for en nydelig dag med julemaset langt ute av tankene.

<!–more–>

Det ble snekret ny badstu siden den forrige var i dårlig stand og steiner og juletre ble «funnet» i nærområdet. Det var viktig med mye ved og god varme så paller ble saget til passende stykker og diesel er god opptenningsvæske. Oppvarmingen av steinene tok en god tid så juletreet ble senket på passende sted og årets juledykk blegjennomført mens badstuen ble klar. Sjøtemperaturen var 4 grader i overflaten og 10 grader på 20 meter.

Etter juledykket var badstuen klar og badingen kunne begynne. Det var utrolig hvor varmt det ble og dampbadstu er bare herlig! Badingen i sjøen var faktisk heller ikke så verst. Badstuen var så varm at man fort fikk følelsen tilbake i kroppen… Gløgg og grillpølser smakte også godt etter en slitsom, men morsom dag.

SI ExifSI Exif

SI ExifSI Exif

 

juledykk004juledykk005

juledykk006juledykk007

SI ExifSI Exif

 

SI ExifSI Exif

SI ExifSI Exif

 

SI ExifSI Exif

SI ExifSI Exif

 

juledykk018juledykk019

 

SI ExifSI Exif

SI Exifjuledykk023

juledykk024juledykk025

juledykk026juledykk027

juledykk028

Både tilbakemelding og ping er stengt.

Kommentarer er stengt.